Vyberte možnost Stránka

Naše příběhy

Vichřice vzkazuje – v apeninách jste viděli dost

Na dnešní den jsme se ohromně těšili. Čeká nás totiž celý den na hlavním hřebeni, nejkrásnější pasáži této části Apenin. Skalnatý ostrý hřeben s velkolepými výhledy už nás volá.

Krajina mokrých i suchých jezer, aneb nahoru a dolů pořád dokola

Dnes náš čeká hodně vody. Ráno je mlhavé, ale hned jak se vrátíme zpět na stezku, mlha ustupuje. Hned po dvou kilometrech potkáme takový ideální pramen ze skal, že se rozhodneme pro delší hygienickou zastávku.

Rychlé změny počasí na Monte la nuda

Noci v lese mají své velké výhody. Nefouká tam, není tam rosa, a pokud Vás nenavštíví zvěř, tak tam je celkově větší klid. To byl náš případ. Už při snídani se těšíme do sedla Passo di Pradarena.

Otevřená kniha a ráj na zemi u jezera Nero

Otevřená kniha a ráj na zemi u jezera Nero

Ráno nás čekalo aprílové počasí – po úchvatném východu slunce opět přímo ze spacáku se přiřítily mraky a potom taky mlha jako mlíko. Ranní rituály jsme tedy zkrátili, jak jen to šlo a vyrazili na cestu. A co jsme si vlastně zabalili na snídaně?

číst více
Apeninské dobrodružství, aneb jak to všechno začalo!

Apeninské dobrodružství, aneb jak to všechno začalo!

Loni jsme s mou spřízněnou duší a báječnou parťačkou Jankou strávily 6 dní v Bílých Karpatech – jen my dvě, naše česká divočina, dlouhá povídání, stejně jako mlčení, tajuplné mlhy, louky plné květů, no prostě pohádka a tak se nám to líbilo, že jsme si letos prodloužily společné toulky přírodou na dva týdny.

číst více
Fotoknihy od saal-digital.cz? Každopádně!

Fotoknihy od saal-digital.cz? Každopádně!

Vzhledem k nekonečnému množství fotografií z cest jsme se rozhodli, že fotokniha bude vhodná forma vzpomínek. A tak průběžně vybíráme ty nejzásadnější cesty a probíráme se fotkami. Následuje postprodukce a potom ta nejzásadnější část. Výběr firmy, která nám ji vyrobí.

číst více

Zaujaly Vás naše příběhy?

Pokud ano, můžete nám nechat svou e-mailovou adresu a když vydáme nový příspěvek, upozorníme Vás na to. S ničím jiným Vás nebudeme obtěžovat, slibujeme 🙂